Ce este Amazing Jewelry?

Un nou concept care implică un nou model de business ce are la bază:
– produse independente de tendințe, dar cu un design cool, care se adreseaza generatiei Millennials,
– un preț competitiv pentru industria fine jewelry, mai mic cu 50-70% fata de preturile acestor tipuri de produse, comercializate în magazine mono sau multi brand,
– un concept de magazin diferit de magazinele tradiționale, cu un design inspirat din cluburi și lounge-uri, cornere interactive pentru clienți, playlist-uri create de DJ celebri, protocol cu prosecco și snacks pentru clienți.

Brandul Amazing Jewelry este unul foarte tânăr, dar de succes. Businessul a fost dezvoltat de către Jesper Nielsen, co-fondator al brandului Pandora pentru Europa Centrală și de Vest și unul dintre cei mai influenți oameni de business din lume în domeniul bijuteriilor.

De la lansarea sa, în 2016, cu primul magazin deschis pe strada principală de shopping din Copenhaga, Amazing Jewelry are deja 35 de magazine în mai multe țări, printre care Suedia, Norvegia, Germania, Spania, China, Elveția, Anglia... și, din 9 septembrie, România, sub motto-ul “Join the Price Revolution”

Ce înseamnă o bijuterie Amazing?

Conceptul bijuteriilor care transmit emoții, reflectă fidel personalitatea celor care le poartă și fascinează printr-un design delicat cu mixuri inventive. Cu toate că prețul este ofertant pentru toate bugeturile, calitatea și prețiozitatea pieselor se ridică la standarde înalte, fiecare dintre acestea fiind verificate manual. Argintul, diamantele, controlul căldurii, finisarea și alte etape sunt trecute prin 13 mâini înainte ca produsul final să ajungă în vitrinele magazinelor. De acolo, aproximativ la fiecare două săptămâni, colecțiile se înnoiesc, adunând modele pentru cât mai multe gusturi. Colecțiile de brățări, cercei, coliere, pandantive și inele realizate din argint 925 și argint placat cu aur și aur roz de 18 karate, încrustate cu pietre pretioase si semiprețioase, au prețuri ce pornesc de la 10 euro, 70% dintre ele fiind sub 50 euro.

Bijuteriile sunt gândite după cinci concepte diferite:
Freedom – o explozie de simboluri amuzante, culori și emoții;
Love – care evocă pasiune, zâmbete, lacrimi, fluturi, primul sărut;
Luxury – cu diamante, perle și aur pur;
World of Rings – colecții de inele care pot fi mari și extravagante sau simple și grăitoare;
Trending – cele mai interesante piese din colecțiile Amazing.

Mai mult, bijuteriile AMAZING Jewelry sunt rodiate. Rodiul este un metal pretios din grupa platinei, folosit pentru placarea bijuteriilor, cu scopul de a le face mai stralucitoare si pentru a le asigura longevitatea.Rodiul ofera protectie impotriva zgarieturilor si a petelor.

Un alt avantaj al rodiului este ca acesta este hipoalergenicastfel incat pot fi purtate si de persoanele alergice la aur sau argint.

GARANTIE

In conformitate cu Legile nr.296/2004 si nr449/2003, Amazing Jewelry declara ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului si este raspunzator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produsului.Termenul de garantie pentru un produs este de 2 ani si se considera de la data mentionata pe bonul fiscal, respective pe certificatul de garantie livrate odata cu produsul.


Vă așteptăm în magazinele noastre pentru a trăi experiența AMAZING!
Promenada Mall, parter – Calea Floreasca 246B, 077190 București, România

Iulius Mall Timisoara, et. 1 – str. Aristide Demetriade 1, 300088 Timișoara, România

București Mall – Calea Vitan 55-59, 031282 Bucharest, România

Iulius Mall Cluj, parter -str. Alexandru Vaida Voevod 53B, Cluj-Napoca, Romania

Pentru mai multe detalii accesați www.amazing-jewelry.ro,
sau contactați-ne la e-mail: office@amazing-jewelry.ro și tel: 0786.409.999

Te interesează să-ți deschizi propriul magazin Amazing? Trimite un e-mail pe adresa office@amazing-jewelry.ro.

Be you! Be strong! Be Amazing!