SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL ESTE INSCRISA IN REGISTRUL DE EVIDENTA A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL, AVAND NUMARUL DE INREGISTRARE ...................................................

1.1 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, prin intermediul siteului www.Amazing-jewelry.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

Scopul colectării datelor este: 

- reclama, marketing si publicitate ( trimitere newslettere, alerte )

- statistica, 

- servicii de comunicatie electronice (rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de client, contactarea clientului cu scopul de a confirma si finaliza comanda )

  Atunci cand accesati site-ul si ne comunicati date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, datele si informatiile cu caracter personal comunicate vor putea fi folosite de catre SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL: (i) in vederea imbunatatirii de catre SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL a produselor si serviciilor oferite, precum si a administrarii relatiei cu clientii sai; (ii) in scopul furnizarii serviciilor SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL prezentate pe site, solutionarea cererilor si a reclamatiilor; (iii) prevenirea/depistarea/sanctionarea fraudelor; (iv) in scopuri de reclama, marketing si publicitate (inclusiv marketing direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare directa; (v) pentru efectuarea de statistici; (v) in vederea intreprinderii de alte activitati de catre SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari separate exprese din partea utilizatorului. 

Prin inscrierea pe www.Amazing-jewelry.ro declarati ca sunteti de acord cu prevederile Termenilor si Conditiilor si sunteti de acord ca datele personale sa intre in baza de date a SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit), pentru realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL si partenerii sai, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor si a partenerilor sai contractuali.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi următoarele date:

- adresa de email; 

- nume si prenume;

- telefon;

- adresa completa;

, acestea fiind necesare pentru gestionarea si expedierea comenzilor facute online sau telefonic. Refuzul dvs. determină incapacitatea societatii SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL de a onora comenzile plasate.

De asemenea, S.C.EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL  va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001. 

SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL  se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale stocate. Ca atare, SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL  se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
Va sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter parsonal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: 
dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC 
EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL.
dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. 
dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC 
EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
La cererea expresa a oricarei persoane SC 
EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL  va asigura exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus.
SC 
EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL  se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Concursului  cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul, sa notifice catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal orice cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu  SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL
1.2. 
Amazing Jewelry poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Amazing Jewelry pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Amazing Jewelry si/sau al eventualilor terti cu care S.C. EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL are contracte de parteneriat in acel moment.
1.3. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
1.4. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de carduri bancare cu care 
Amazing Jewelry a incheiat un contract.
1.5. 
Amazing Jewelry nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.
1.6. Politica de confidentialitate 
Amazing Jewelry se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Amazing Jewelry nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
1.7. 
Amazing Jewelry se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate 
1.8. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre 
Amazing Jewelry  are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
1.9. 
Amazing Jewelry nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.