Avantajele cardului de fidelitate·        Posesorii cardului de fidelitate vor fi primii care vor primi informatii despre colectiile noi, promotii, reduceri, oferte speciale, serviciile oferite si evenimentele din magazine.

·        Discount-uri la orice achizitie efectuata in magazinele AMAZING Jewelry si online pe www.amazing-jewelry.ro pentru articole care nu beneficiaza de alte reduceri.

 

 

 

Regulament

 

·        Se ofera 5% clientii care au card de fidelitate AMAZING Jewelry.

·        Acesta se activeaza de la prima achizitie, iar valabilitatea lui este nelimitata, beneficiile fiind actualizate permanent pe site-ul www.amazing-jewelry.ro.

·        La activarea cardului, posesorul acestuia va furniza o adresa de mail valida la care doreste sa primeasca informati din partea AMAZING Jewelry, respective isi exprima acordul pentru a intra in baza de date a EWAS Management Solutions SRL.

·        Pentru a beneficia de reduceri, este obligatoriu sa prezentati cardul in magazinele AMAZING Jewelry la fiecare achizitie.

IMPORTANT!

Informatiile sunt confidentiale si sunt necesare pentru oferirea de informatii despre orice colectie noua, reduceri, promotii, serviciile si actiunile pe care vrem sa le realizam pentru dumneavoastra!

Pentru comenzile mai mici de 200 lei se percepe o taxa de transport care nu este supusa reducerilor cu cardul de fidelitate.

 

 

REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “AMAZING Jewelry“

1. ORGANIZATOR

Organizatorul prezentului Program de Fidelizare este societatea EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS  S.R.L., avand sediul social in Loc. Bragadiru, Oras Bragadiru, str. Rahovei nr. 31, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/1462/2010, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J23/1462/2010, cod unic de inregistrare RO26935853

2. DESCRIEREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “AMAZING Jewelry”

Prezentul Program este un sistem creat de Organizator in vederea fidelizarii clientilor prin acordarea de avantaje ca urmare a efectuarii de cumparaturi din magazinele “AMAZING Jewelry”, respective pe site-ul www.amazing-jewelry.ro, prin intermediul cardului de fidelitate AMAZING ONE.

Prin intermediul cardului AMAZING ONE, clientii AMAZING Jewelry primesc o reducere de 5% pentru orice achzitie facuta in magazin si pe site.

3. DURATA SI INCETAREA PROGRAMULUI de fidelizare

Prezentul Program de Fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata de timp, Organizatorul avand dreptul de a dispune in mod unilateral si cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau incetarea acestuia, la libera sa alegere, fara transmiterea unei notificari prealabile. In oricare dintre aceste cazuri, membrii Programului nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestatie impotriva masurii luate de Organizator pentru niciun motiv. Nicio modificare, suspendare sau incetare nu poate indreptati un membru sau client de a solicita indemnizatii sau despagubiri de orice fel. O versiune actualizata a Regulamentului Programului de Fidelizare AMAZING Jewery este valabila in permanenta pe site-ul Organizatorului. Membrii Programului de Fidelizare sunt invitati sa verifice cu periodicitate prevederile Regulamentului.

4. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C.EWAS Management Solutions S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră conformitate cu politica de confidențialitate pe care va rugam sa o consultați în magazinele noastre și pe website-ul www.amazing-jewelry.ro la adresa: https://www.amazing-jewelry.ro/confidentialitate